Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Luptătorul de kickbox crescut în Aiud, Benny Adegbuyi, va lupta într-o gală de box la Brașov, împotriva unui sportiv din Ucraina

benny

Publicat

Luptătorul de kickbox crescut în Aiud, Benny Adegbuyi, va lupta într-o gală de box, în luna octombrie, la Brașov. Benny nu a mai luptat în România de cinci ani. 

Acesta a luptat în ultimii ani în cel mai mare circuit de kickbox din Europa, în Glory.

Adegbuyi va urca în ringul de box împotriva unui boxer din Ucraina, Pavel Krolenko. Cei doi se vor lupta în gala Dracula Boxing Show, pe 11 octombrie. Cei doi vor boxa cu două centuri pe masă: centura IBA International si centura promotiei.

Krolenko, potrivit tapology.com are în box 3 victorii, 15 înfrângeri și un egal. Ultima oară a câștigat un meci în 2020.

Adegbuyi a avut și el ultima victorie la sfârșitul anului 2020, când l-a învins pe marocanul Badr Hari.

”Este oficial! Pe data de 11 octombrie, voi reprezenta Romania în boxul profesionist pentru centura IBA International și centura promotieiDracula Boxing Show.

Au trecut 5 ani de cand am disputat un meci acasă și am bucuria să lupt din nou, în fața publicului din Romania! Ne vedem pe 11 octombrie, la Brașov! Hai România!”, a scris luptătorul crescut în Aiud, pe contul său de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate