Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Luptătorul de kickbox din Aiud, Benny Adegbuyi, va alerga pentru ”spitale publice din bani privați”, în ”Crosul Supereroilor”

Publicat

benny

Luptătorul de kickbox, Benny Adegbuyi, crescut în Aiud va alerga anul acesta, la Crosul Supereroilor. Este vorba despre o competiție sportivă umanitară, unde organizatorii încearcă să strângă fonduri pentru renovarea Clinicii de Obstetrică-Ginecologie “Dominic Stanca” din Cluj-Napoca.

Mai exact, despre campania ”Spitale publice din bani privați” un proiect a lui Codin Maticiuc prin care spitale din România sunt renovate din bani privați, donații din partea firmelor sau a persoanelor fizice. 

Anul acesta la Cluj Napoca, Benny, care luptă la cel mai înalt nivel în circuitul ”Glory”, va alerga pentru cauza umanitară.

”Dragi clujeni, mă bucur să vă anunț că anul acesta voi face parte din echipa care va alerga pentru #spitalepublicedinbaniprivati, la Crosul Supereroilor din 4 iunie, din cadrul Sports Festival.

Este cel de-al doilea an pentru parteneriatul Sports Festival x Spitale Publice din Bani Privați, iar de data asta vă provoc să veniți alături de mine la linia de start și să participați la Crosul Supereroilor.

50% din taxa de înscriere va merge către #spitalepublicedinbaniprivati pentru a renova Secția de Neonatologie a Clinicii de Obstetrică și Ginecologie Dominic Stanca, care presupune o investiție de aproximativ 250.000€.

Luna aceasta au dat startul renovării Maternității aceleași clinici și au nevoie de ajutorul nostru pentru a continua proiectul cu încă o secție!”, a scris luptătorul de kickbox, pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax