Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Luptătorul de kickbox din Alba Iulia, Paul Tolas, urcă în ringul Colosseum Tournament. Va lupta cu un sportiv din Olanda

Publicat

Paul Tolas, luptătorul de kickbox din Alba Iulia va urca în ring, în cadrul galei ”Colosseum Tournament”, care va avea loc pe 31 mai, la Cluj-Napoca. Sportivul clubului de kickbox, Revolution Academy îl va înfrunta pe olandezul Sakvan Arab, la categoria 62 de kilograme. 

Pentru Tolas este a doua lupta pe care o va avea pe reguli de kickbox într-o gală profesionistă. Prima dată sportivul antrenat de Alin Moldovan a urcat în ring, tot într-o gala Colosseum care s-a desfășurat la Arad, în luna octombrie a anului trecut. 

Acum Tolas va urca în ringul de kickbox în care vor păși cele mai mari nume ale sportului de contact din România.

Main eventul galei de la Cluj va fi lupta dintre Alexandru Lungu vs Franco De Martiis. De asemenea, unul dintre cei mai apreciați luptători români, Ion Surdu îl va înfrunta pe Laurențiu Negru.

Mai mult de atât, Anghel Cardos va lupta cu Mahmoud Sfef, un sportiv care vine din puternicul circuit olandez Enfusion. Samuraiul din Deva, Flavius Boiciuc, va da piept cu un vechi adversar, arădeanul Eduard Gafencu.

Petruț Alexandru va lupta cu Argyo Darius, Vasile Amariței îl va înfrunta pe Shakib Haroun. Mirel Drăgan va lupta cu Valentin Sachelaru, olandezul Reda Bellachen va da piept cu Iulian Marinescu iar Maxim Răilean va împărți ringul cu Cristian Spetcu. De asemenea un alt meci așteptat pe pasionații de kickbox va fi cel dintre Sorin Căliniuc și Matei Vitalie.

Cu doar câteva zile înainte de meci, Paul Tolas a vrut să fie foarte scurt în declarații și a precizat că va lasa lupta din ring să vorbească pentru el: ”Mă simt pregătit să lupt împotriva sportivului olandez și să aduc victoria acasă, la Alba Iulia. Am muncit mult și muncesc alături de antrenorii mei Lucian Nicolaescu și Alin Moldovan”, a declarat Paul pentru alba24.ro.

Gala în care albaiulianul va lupta va fi transmisă în direct pe digisport de la ora 19.00.

Mai mult de atât, cei care își achiziționează virtual biletele pentru gală vor putea susține campania, de construire a spitalelor publice ridcate din bani privați, campanie susținută și promovată de vlogerul Codin Maticiuc.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax