Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Luptătorul de kickbox din Sebeș, Bogdan Hașiu, urcă în ringul galei Supreme Night Fight: ”O să dau tot ce este mai bun la Dej!”

Publicat

Luptătorul din Alba, Bogdan Hașiu, va urca în ringul galei de kickbox, Supreme Night Fight 4. Este vorba despre o gală de kickbox ce va avea loc în 8 septembrie la Dej. 

Hașiu îl va înfrunta pe Alex Popescu la categoria 80 de kilograme. 

Acesta va reprezenta clubul Tengu din Cluj, condus de Laczkó Levente. Este a treia luptă la semi pro pentru luptătorul din Sebeș.

Ca și mulți alți luptători de kickbox, sau alte sporturi de contact, Bogdan își împarte timpul între lucru și sport.

Acesta se pregătește intens pentru lupta de la Dej și în general când îi permite timpul face și câte trei antrenamente pe zi.

”Lucrez foarte mult la detalii și sunt extrem de perseverent. Nu mă concentrez tare pe adversari, ma concentrez foarte mult pe mine.

Lupta continuă este cu mine, să devin un atlet mai bun, mai rapid, mai puternic. Asta cred că este al treilea meci la semi pro, o sa dau tot ce e mai bun la Dej, ca de obicei!”, a precizat Bogdan Hașiu, pentru alba24.ro.

De asemenea la Dej, va urca în ring, tot din Sebeș, Elias Tofan, luptătorul la categoria grea al Clubului Revolution Academy Alba.

CITEȘTE ȘI: Luptătorul de kickbox din Sebeș, Elias Tofan, debutează la profesioniști, la categoria grea. Luptă în gala ”Supreme Night Fight”

Elias va lupta la categoria 100 + de kilograme împotriva sportivului Sorin Terec din Baia Mare.

Terec în va avea în colțul său pe Ionuț Kenzo, iar Tofan pe antrenorul clubului din Alba, Alin Moldovan.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax