Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Luptătorul SAS din Alba Iulia, înmormântat cu onoruri militare în prezența a sute de polițiști. Atmosferă încărcată de tristețe

Publicat

politie

Atmosferă încărcată de tristețe la înmormântarea lui Mihai Ioan Moțica, luptător al Serviciulului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Alba, mort la doar doar 44 de ani din cauza unei boli care s-a agravat brusc. În prezența familiei și a numeroși polițiști din județul Alba, dar și din țară, acesta a fost condus pe ultimul drum în localitatea Mihalț.

I-au fost acordate onoruri militare. La coborârea în mormânt a sicriului, o gardă specială a Jandarmeriei a executat trei focuri în aer. ”A fost o atmosferă încărcată de tristețe, de supărare. Am avut sentimentul unui moment teribil” a spus unul dintre polițiștii care a participat la slujbă.

mihai motica

În urma sa au rămas două fetițe. Luptătorul a murit joi, se pare că din cauza unei infecții, însă cauza morții nu a fost încă stabilită. Mihai Moțica era considerat unul dintre cei mai buni polițiști din Alba, fiind caracterizat de colegi ca fiind ”onest și pasionat” de ceea ce făcea.

Vestea morții sale a căzut ca un trăznet între colegii săi din Alba și din țară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax