Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Lupul tânăr”, păcălit de „vulpile bătrâne”. Ovidiu Jidveian se lasă de politică după ce a fost scos din toate listele pentru parlamentare

Publicat

ovidiu jidveian Ovidiu Jidveian se retrage din viața politică. Fostul „lup tânăr” a luat această decizie după ce s-a lăsat păcălit de „vulpile bătrâne” din ALDE, care au considerat că nu este omul potrivit pentru a candida la un post de deputat și acum nici de senator, un loc care oricum stătea sub semnul întrebării în ceea ce privește eligibilitatea. 

După ce a fost exclus pe pe lista pentru Camera Deputaților, Ovidiu Jidveian pare să nu-și găsească locul nici pe listele pentru Senat, motiv pentru care fostul lider PSD a decis să renunțe la politică și la posibila sa candidatură din partea ALDE.

„Eu m-am simțit jignit de cum s-a pus problema în organizația centrală și din punctul meu de vedere cei de la Centru au renunțat nejustificat la omul care avea cea mai bună imagine în Alba Iulia și, chiar și în cazul în care s-ar răzgândi asupra deciziei, eu nu mai sunt dispus să candidez. Consider că nu mai pot să reprezint cu demnitate acest partid după tot acest circ”, a declarat Ovidiu Jidveian pentru Alba24.

Acesta a precizat că se va retrage din viața politică și implict din ALDE, pentru că are impresia că se luptă cu morile de vânt și se lovește de deciziile eronate pe care le fac liderii politici ale partidelor din Alba.

În cazul în care își va menține declarația și va demisiona din ALDE, Jidveian își va pierde și locul în Consiliul Local Alba Iulia.

Jidveian și-a dat demisia din PSD Alba în luna martie a acestui an și a trecut la ALDE, partid pentru care a candidat la alegerile locale. Miza trecerii lui de la stânga la dreapta politică a fost un loc eligibil la Camera Deputaților, loc pentru care cel mai probabil a negociat atunci când a renunțat să mai fie Alpha „lupilor tineri” din PSD.

Se pare că lucrurile nu au ieșit așa cum și-a dorit și Jidveian a ratat orice șansă de a mai intra în Parlamentul României.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. p

    marți, 25.10.2016 at 21:02

    Pai dupa cata vechime ai in ALDE meritai un loc la intrarea in sediul ALDE.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax