Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Made for Europe”: Un elev de la Liceul de Arte „Regina Maria” a obținut locul I la etapa națională. A prezentat un kit de învățare a limbii letone

Publicat

Un elev din Alba Iulia a câștigat locul I la etapa națională a concursului Made for Europe. Este vorba de Mario Roberto Suharu, elev al Liceului de Arte „Regina Maria” care la finala competiției a prezentat un proiect Comenius TTE Lava, „Kit de învățare a limbii Letone”. A fost jucată și piesa „Visul unei nopți de vară” de W. Shakespeare, într-o variantă modernă și originală.

Concursul Made for Europe adună toate unitățile de învățământ din țară care implementează proiecte europene în cadrul Programului de învățare pe tot parcursul vieții. Etapa națională s-a desfășurat la Brașov, iar Liceul de Arte a prezentat un produs final al proiectului Comenius TTE LAVA.

Mai exact, un dicționar vizual cu 40 de imagini în care sunt scrise cuvinte în limba română, engleză și letonă. Pe lângă dicționar s-a mai prezentat și un manual de limba letonă cu 30 de lecții de gramatică și vocabular, planșe lingvistice pentru fiecare lecție de letonă.

Din produsul final al proiectului a făcut parte și o piesă de teatru, fragment din „Visul unei nopți de vară” a lui W. Shakespeare.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. marius suharu

    luni, 14.04.2014 at 12:19

    Pe fiul meu il cheama Suharu Mario Roberto…. nu Mihai. 🙂 corectati daca se poate. Multumesc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax