Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Maeștri în ceremonii și în administrație: Consiliul Local Alba Iulia are în componența sa trei vornici

Publicat

Consiliul Local al municipiului Alba Iulia are, de luni, o nouă componență, iar nu una oarecare, ci una „cu cântec”. Trei dintre aleșii locali își suplimentează veniturile făcând pe vornicii pe la nunți și chermeze și nu se rușinează să o recunoască. Este vorba despre social-democratul Vasile Crișan, democrat-liberalul Popa Pavel (zis Pistol) și liberalul Rareș Buglea, nou-intrat în breasla consilierilor locali.

Cei trei au în comun, pe lângă calitatea de consilier local și pasiunea pentru petreceri și animație, iar apropiații lor susțin că sunt printre cei mai buni la vornicie. Ținând cont de faptul că fiecare din ei reprezintă un alt partid politic, aleșii locali vor avea toate șansele să-și dreagă vocile în ședințele de CL. Consilierul PSD Vasile Crișan nu își ascunde înclinațiile de vornic , ci, din contră, și le menționează și în declarația de avere. Potrivit declarației lui Crișan, acesta câștigă de pe urma acestei meserii 8.000 de lei pe an.

Deși nu se încumetă să o recunoască în documente oficiale, liberalul Rareș Buglea și decanul de vârstă al CL Alba Iulia, Pavel Popa împărtășesc aceeași pasiune. Apropiații lui Rareș susțin că acesta ar da clasă maeștrilor de ceremonii și că nu puțini sunt aceia care se înghesuie să îl contracteze la nunți. Calitățile lui Buglea au devenit vizibile cetățenilor municipiului Alba Iulia, cu ocazia organizării lanțului viu pentru apărarea Parcului Custozza. Vocea plină de rezonanță a liberalului a adunat atunci sute de oameni, dar nu a reușit să stârnească un ecou în rândurile administrației locale. Mai vechi în meserie decât colegii de CL, Pavel Popa ar încânta oricând auditoriul cu cu o vorbă de bine și o urare de viață lungă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. derp

    luni, 25.06.2012 at 16:53

    astea da calitati utile in atragerea de investitori, crearea de locuri de munca, dezvoltarea de proiecte durabile, etc, etc…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax