Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Magazia unei grădiniţe din Jidvei, distrusă în incendiu, după ce un vecin a dat foc vegetaţiei uscate. Pagube de 5.000 de lei

Publicat

Magazia unei grădiniţe din Jidvei a fost distrusă de un incendiu provocat de extinderea unei arderi necontrolate de vegetaţie. Pagubele se ridică la suma de 5.000 de lei, iar vecinul care a dat foc terenului şi a provocat incendiul este cercetat penal.

Poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri, cu privire la faptul că la magazia unei grădiniţe din comuna Jidvei, s-a produs un incendiu. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei şi pompieri din ai Gărzii de Intervenţie nr. 2 Blaj, care au localizat şi stins incendiul. Magazia grădiniţei şi mobilierul ce era depozitat în interior au fost distruse în proporţie de 90%, valoarea prejudiciului fiind de circa 5.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că incendiul a fost provocat de către M.V., un bărbat care locuieşte în imediata vecinătate a grădiniţei şi care a dat foc vegetaţiei uscate din curtea proprie, foc pe care l-a lăsat nesupravegheat.

Faţă de M.V., au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere prin incendiere.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax