Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Magazinele „Profi” din Alba Iulia, Aiud și Cîmpeni s-au închis în 13 februarie. A doua zi au fost redeschise. Vezi de ce

Publicat

Magazinele „Profi” din Alba Iulia, Aiud și Cîmpeni s-au închis, împreună cu reţeaua naţională de 108 unităţi, pentru o zi, pe 13 februarie. Acestea au fost redeschise pe 14 februarie, cu aceeași denumire.  Managementul rețelei a făcut o manevră strategică trransformând magazinele din discountere în supermarketuri.

„Este vorba de o acţiune de marketing. O vor închide pe 13 şi o vor redeschide pe 14 februarie. Este o acţiune de repoziţionare a reţelei, care mult timp a fost considerată discounter. Acum se va poziţiona ca reţea de supermarketuri”, spune o sursă din piaţă, citate de Ziarul Financiar.

Potrivit ZF, rețeaua „Profi”, deţinută de fondul de investiţii „Enterprise Investors”, a obţinut anul trecut cifră de afaceri de peste 800 mil. lei (186 mil. euro), în creştere cu circa 30%.

În urmă cu o lună, Pawel Musia, directorul „Profi” anunţa că are planuri pentru deschiderea a 25 de magazine în acest an şi indica totodată că în luna februarie urmează a fi făcut un anunţ important, fără a da însă detalii. În județul Alba, „Profi” deține trei magazine, la Alba Iulia, Aiud și Cîmpeni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax