Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Magazinul „Dedeman” va fi deschis în Alba Iulia, de Ziua Naţională a României

Publicat

Primul magazin „Dedeman” din judeţul Alba va fi deschis cel mai târziu de 1 Decembrie. Deşi, până zilele trecute, investiţia de 10 milioane de euro se afla doar în faza de proiect, Compania „Dedeman” doreşte urgentarea lucrărilor şi inaugurarea magazinului de Ziua Naţională a României.

Primarul Mircea Hava a precizat că deschiderea noului spaţiu comercial în oraşul Alba Iulia nu are de ce să afectecteze vânzările micilor comercianţi de materiale de construcţii. „O să se întâmple la fel cum s-a întâmplat şi când s-a deschis Ambient-ul sau Kaufland-ul, adică nimic. Firmele mai mici, care vând astfel de produse o să aibă în continuare clienţii lor, la fel cum o să aibă şi preţurile lor. Ceea ce este bine e că în judeţul nostru încă se investeşte”, a explicat primarul.

Magazinul „Dedeman” va fi construit la intersecţia bulevardului Republicii şi Gheorghe Şincai, pe trei hectare de teren ce aparţin firmelor „Albalact” SA şi „Vinalcool” SA, iar, potrivit proiectului, va fi prevăzut cu 295 de locuri de parcare. Compania „Dedeman” este condusă de doi antrepenori români, iar în prezent, este lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi amenajări interioare, operând o reţea de 22 de magazine.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax