Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Magia Sărbătorilor de Iarnă la Hotel Astoria: Concertul de Crăciun The PuZzles & Friends, în 17 decembrie

Publicat

Luna decembrie este o lună magică, o lună dedicată miracolelor, bucuriei, generozității și care oferă momente unice de petrecut alături de cei dragi.

În acest an, trupa The PuZzles își adună prietenii și pregătesc un show într-un format special cu cele mai frumoase cântece de sărbătoare, în ritmuri de rock, blues, rock’n’roll, pop, jazz, care va topi inima până și celui mai mofturos Grinch, vor pune în mișcare până și pe cel mai înțepenit bunic și vor reprezenta cel mai frumos cadou pentru cei dragi.

Partenerul principal al evenimentului este Hotel Astoria, care va găzdui Concertul de Crăciun, pe 17 decembrie 2017, ora 19.30.

Invitatul special al evenimentului nu este nimeni altul decât Moș Crăciun. Surprizele se vor ține lanț pe parcursul serii; la achiziționarea unui bilet intrați automat la tombola cu premii din desaga Moșului.

Biletele pot fi achiziționate de la Hotel Astoria, Hotel Transilvania sau pot fi solicitate pe pagina oficială The PuZzles.

Prețul unui bilet este 32 lei, dar cei care se grăbesc să fie printre primii 100 vor beneficia de prețul special de 25 lei.

Precizare: Evenimentul a fost programat iniţial pentru data de 15 decembrie, însă, având în vedere că a fost declarată zi de doliu naţional, a fost amânat pentru 17 decembrie. Organizatorii menţionează că persoanele care au cumpărat deja bilete le pot folosi pentru duminică, 17 decembrie sau pot recupera contravaloarea acestora, de la Hotel Transilvania.

VEZI:  MESAJE de CRĂCIUN 2017. Urări de Sărbători pentru cei dragi. 150 de mesaje frumoase și felicitări haioase

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax