Connect with us
Publicitate

BLAJ

Magistrații din Blaj l-au iertat pe un minor care a scos un briceag, în timpul unei discuții cu alți tineri. Baiatul era și beat

Publicat

politie noaptea

Magistrații din Blaj au iertat un minor care avea la el un briceag și pe care l-a scos din buzunar, în timpul unei discuții cu alți tineri. Cazul este detaliat într-o motivare a Judecătoriei Blaj, care a considerat că dosarul penal pe numele copilului poate fi închis. 

Decizia a fost luată în data de 7 noiembrie 2023 și a devenit recent publică. Copilul de 16 ani beat a scos un cuțit de 15 centimetri,  în timpul unei discuții cu alți tineri.

S-a întâmplat în Parcul Avram Iancu din Blaj, în data de 26 iunie 2022. Atunci, în jurul orei 1.30, mai mulți tineri stăteau pe o bancă din parc.  Copilul a apărut în parc alături de alte persoane și a intrat în discuție cu cei prezenți.

Cum a ajuns să scoată cuțitul

Fiind beat în urma unor discuții cu unul dintre tinerii de pe bancă, l-a lovit cu palma după ceafă. Cel lovit nu a reacționat deoarece credea că acesta glumește.

Însă un alt tânăr care cel mai probabil a simțit că ceva nu este în regulă. Acesta a scos din rucsac un spray cu piper.

Atunci suspectul a scos din buzunar cuțitul. Tânărul s-a speriat și a fugit. În fugă a folosit sprayul cu piper, pentru a-l face pe suspect să nu îl mai urmărească.

Între timp a sunat și la poliție.

După ce a fost audiat, martorii care erau pe bancă au spus că nu vor să depună plângere pe numele suspectului.

Cum au gândit cazul anchetatorii

De asemenea și anchetatorii când au studiat dosarul au considerat că ancheta nu mai trebuie să continue și au decis închiderea dosarului.

”S-a avut în vedere că acesta avea vârsta de 16 ani la momentul comiterii faptei, s-a prezentat la chemările organelor de cercetare penală, nu este cunoscut cu antecedente penale considerând si faptul că punerea în mișcare a acțiunii penale și sesizarea instanței cu rechizitoriu ar genera în continuare cheltuieli excesive, disproporționate față de urmările faptei”, au notat magistrații.

Drept urmare, în data de 7 noiembrie ancheta a fost închisă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax