Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mai există spirit civic! O femeie a anunțat poliția că a găsit bani pe stradă, iar proprietarul a recuperat suma pierdută

Publicat

Cât de greu de crezut ar părea în ziua de azi, încă mai există oameni care anunță autoritățile când găsesc bani pe stradă. Este cazul unei femei din Alba Iulia, care a sunat la poliție imediat ce a găsit un portmoneu cu 1.900 de lei. Proprietarul anunțase și el poliția de pierderea suferită, iar oamenii legii i-au restituit suma.

În dimineaţa zilei de 6 iulie 2014, poliţiştii din Alba Iulia au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că în timp ce se afla în parcarea unui supermarket din Alba Iulia, a găsit suma de 1.900 de lei, împrăştiată pe raza a câtorva metri. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care a preluat suma de bani, urmând ca în cauză să fie aplicate procedurile legale.

În cursul aceleiași zile, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost anunţată de către P.L., un bărbat în vârstă de 67 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că şi-a pierdut suma de 1.900 de lei, imediat după ce a extras-o de la un bancomat aflat în parcarea aceluiaşi supermarket.

Poliţiştii au efectuat verificările necesare, în urma acestora dovedindu-se că suma de bani găsită de femeie şi predată poliţiei era cea pierdută de vârstnicul din Alba Iulia.

În cursul zilei de azi, 7 iulie, poliţiştii i-au restituit cei 1.900 de lei lui P.L. şi au felicitat-o pe femeia care i-a găsit, pentru spiritul civic desăvârşit de care a dat dovadă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax