Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

MAI face ANGAJĂRI la Poliţia Animalelor. Sute de posturi, prin încadrare directă din sursă externă. Condiții de înscriere

Publicat

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) scoate la concurs, prin încadrare directă din sursă externă, 264 de posturi în cadrul structurilor centrale şi teritoriale pentru Protecţia Animalelor, a anunţat, vineri, ministrul Marcel Vela.

„Vă anunţ (…) scoaterea la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, pentru 264 de posturi în cadrul structurilor centrale şi teritoriale pentru Protecţia Animalelor.

Astfel, se va completa organigrama formată din poliţişti judiciarişti, poliţişti de la ordine publică şi medicii de la ANSVSA transferaţi la noua Direcţie pentru Protecţia Animalelor, care va funcţiona în structura IGPR”, a scris, vineri, ministrul Marcel Vela pe pagina sa de Facebook.

Concurs angajare Poliția Animalelor

Astfel, se va organiza concurs de încadrare pentru 49 de posturi de ofiţer de poliţie, 86 de posturi ofiţer cu specializarea medic veterinar şi 129 de posturi de agent de poliţie.

Înscrierile se fac on-line, până în data de 28 decembrie 2020, la toate unităţile de poliţie care au anunţat concursurile.

În județul Alba anunțul privind posturile scoase la concurs va putea fi găsit pe siteul IPJ Alba în secțiunea  posturi scoase la concurs de pe acest link. În data de 17 decembrie pe siteul IPJ Alba a fost postat următorul anunț:

Anunt IPJ Alba organizare concurs pentru ocuparea 1 post de ofiter de politie si a 3 posturi de agenti de politie din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Alba – Biroul pentru Protectia Animalelor prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

Data concursului: 23 Ianuarie 2021

Condițiile înscrierii, documentele necesare și modalitatea de desfășurarea a concursului pot fi consultate AICI: Anunt incadrare directa DIRECTIA PROTECTIA ANIMALELOR- forma finalizata

Aici model de cerere de înscriere: ANEXA 2- cerere de inscriere

Aici condițiile de desfășurare a traseului aplicativ: ANEXA 6 – traseu aplicativ

Înscrierile se fac on-line, la unitățile de poliție la care au scos posturile la concurs, până pe 28 decembrie 2020.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți AICI  și pe site-urile unităților teritoriale de poliție AICI.

Agerpres, IPJ Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate