Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Arme şi muniţie descoperite la domiciliul unui bărbat din Aiud

Publicat

Mai multe arme de vânătoare şi de tir, pistoale, cătuşe şi alice au fost ridicate, zilele trecute, de la locuinţa lui G. Ştefan din Aiud. Poliţiştii de la Investigaţii Criminale şi Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au făcut o percheziţie, în data de 25 noiembrie, la domiciliul suspectului şi au indentificat peste 3.300 de pocnitori şi arme pentru care acesta nu deţinea permis.

În urma percheziţiei, au fost confiscate 724 de alice, de calibru de 4,5 mm, aproximativ 400 de cartuşe, de calibru de 9 mm., de diferite mărci, 400 grame pulbere de vânătoare fără fum şi 3.350 de pocnitori clasa I. La domiciliul bărbatului au mai fost găsite şi o armă de vânătoare, marca „Anschutz”, de calibru 9 mm, o armă de tir cu aer comprimat, marca „Diana”, de calibru de 4,5 mm, un pistol de tir cu aer comprimat, marca „Umarex”, de calibru de 4,5 mm, un pistol confecţionat artizanal, un arc de tir sportiv marca „Triark”, un dispozitiv de ochire cu laser, marca „Sharp”, un amortizor pentru armă marca „Luftgewehre” şi o lunetă, marca „Diana”.

Bărbatul nu poseda autorizaţie pentru toate aceste bunuri, iar, în prezent, este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de deţinere ilegală de arme şi muniţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax