Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mai multe conducte de gaz au fost rupte de viitură la Bucerdea. Se lucrează la remedierea situației

Publicat

Ca urmare a fenomenelor meteo extreme, respectiv a revărsărilor de ape de vineri, alimentarea cu gaze naturale a localităţii Bucerdea Vinoasă din judeţul Alba a fost afectată parţial, mai multe conducte de distribuţie a gazelor naturale fiind rupte de viitură.

Pentru îndepărtarea oricărui potenţial pericol, mai multe echipe au intervenit  şi au sistat alimentarea cu gaze naturale la aproximativ 150 dintre consumatorii din localitate.

Aflate în teren, 6 echipe ale Delgaz Grid lucrează la acest moment pentru reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale, acesta începând cu ora 12.00 pentru majoritatea consumatorilor.

„Echipele companiei fac tot posibilul, dată fiind situaţia dificilă din teren, să realimenteze câţi mai mulţi consumatori în cursul zilei de astăzi.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie” a transmis Delgaz Grid.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax