Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mai multe familii ajutate de Tribunalul Alba, într-o acțiune caritabilă: Rechizite pentru copii, mobilier nou și facturi plătite

Publicat

Mai multe familii din Alba au fost ajutate de reprezentații Tribunalului Alba, de magistrați și personal auxiliar: de la rechizite pentru cei mici, la obiecte de mobilier sau plata facturilor restante. 

Este vorba despre o acțiune care se va derlua și în viitor la alte familii din județ, au explicat pentru alba24.ro, reprezentații Tribunalului Alba. 

”În preajma zilei de 1 iunie, pentru a aduce un strop de bucurie unor familii cu copii care trăiesc în condiții grele, Tribunalul Alba a demarat o acțiune de ajutorare din donațiile făcute de personalul Tribunalului Alba și al judecătoriilor arondate.

Au fost achiziționate diverse produse pentru 4 familii din județul Alba, în funcție de necesitățile constatate, dar încercând a se ține cont și de dorințele membrilor familiilor.

Pentru cei 10 copii din aceste familii, cu vârste între 3 si 17 ani, Ziua Copilului a venit cu rechizite și ghiozdane, obiecte de îmbrăcăminte și jucării, dulciuri,  mobilier nou (dulapuri, paturi, saltele, lejerie de pat) și instant pentru apa caldă.

Sensibilizați de condițiile de trai ale acestor copii, unii colegi au donat diverse obiecte de îmbrăcăminte, produse alimentare și de igiena, un televizor sau au plătit facturile restante.

Totodată, pe lângă resursele financiare alocate acestui demers, parte din colegii noştrii s-au implicat în diverse activităţi cu ocazia deplasărilor la aceste familii.

Încurajați de modul în care a răspuns acestei acțiuni colectivul instanțelor, demersurile noastre de a ajuta aceste familii, dar și altele, vor continua în funcție de resursele de care vom dispune”, au precizat reprezentații instanței, într-un comunicat de presă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax