Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mai multe localități din Alba, fără apă după o AVARIE majoră la rețea. Cât va dura întreruperea de alimentare

Publicat

Apa CTTA SA Alba anunță că joi s-a produs o avarie la tronsonul Dn600 mm Gârbova – Ocna Mureș, din aducțiunea generală a sistemului zonal de alimentare cu apă potabilă a județului Alba SP Galda – Aiud – Ocna Mureș. S-a întrerupt furnizarea apei potabile în zonă, în vederea remedierii acesteia.

”Având în vedere că avaria este majoră, estimăm durata întreruperii la circa 12 ore, fapt ce ar putea afecta si rezervele de apă din rezervoarele de înmagazinare existente și în alte localități alimentate din această conductă.

Echipa noastră se află la fața locului și depune tot efortul ca acest  timp să fie cât mai scurt.

Consumatorii cei mai afectați de aceasta întrerupere vor fi cei care nu dispun de rezervoare: Gârbova și Decea”, a anunțat Apa CTTA.

Potrivit sursei citate, este posibil ca după finalizarea lucrărilor, precum și în zilele imediat următoare, pe acest tronson parametrii turbiditate și debit să sufere anumite modificări, situație în care consumatorii sunt sfătuiți să folosească apa doar în scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, pot fi semnalate imediat Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon : 0258.834.501, în vederea intervenției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax