Connect with us
Publicitate

BLAJ

Mai multe localități din Alba rămân joi fără apă potabilă, timp de aproape jumătate de zi. Care este motivul

Publicat

Mai multe localități din Alba vor rămâne joi, 8 decembrie fără apă potabilă. Sucursala Blaj anunță consumatorii ca în data de 08 decembrie 2022, între orele 9.00-14.00, se vor efectua lucrări de mentenanță la conducta de alimentare cu apa potabilă DN600.

Astfel se va întrerupe furnizarea apei potabile în localitățile: Cistei, Bucerdea Grânoasă și Crăciunelu de Jos. De asemenea, pe parcursul efecturii lucrărilor este posibil să apară scăderi ale presiunii în rețeaua de distribuție și în localitatea Obreja cât și în zonele mai înalte ale localității Mihalț.

Rugăm consumatorii să își asigure rezerva de apă necesară pe perioada întreruperii iar la reluarea furnizării pot aparea local depășiri ale parametrului turbiditate, situație în care rugăm clienții, să folosească apa numai în scop menajer.

Eventualele perturbații, precum și zona în care apar pot fi semnalate imediat Dispeceratului Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax