Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mai multe localități din Alba vor primi apă cu porția, în plină perioadă de caniculă. Apa CTTA a actualizat programul de furnizare

Publicat

Mai multe localități din Alba primesc apă cu porția, în plină perioadă de caniculă. Apa CTTA a actualizat vineri, 12 iulie, programul de furnizare.

Potrivit reprezentanților operatorului, „având în vedere temperaturile foarte ridicate din aceste zile și implicit consumul mare de apă potabilă, Apa CTTA SA Alba este nevoită să raționalizeze apa în mai multe localităţi din județ”.

„Resursele din rezervoarele de înmagazinare se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea periodică a acestora.

SC Apa CTTA SA Alba face apel către populaţie, să folosească apa potabilă, strict pentru consum propriu şi în scop menajer, în caz contrar, există posibilitatea ca programul de raționalizare să fie implementat pentru mai mult timp sau chiar sistarea furnizării”, au scris reprezentanții companiei, pe pagina de Facebook.

Mai multe localități din Alba primesc apă cu porția

Programul de întrerupere al furnizării apei potabile este următorul:

  • Cricău, Tibru, Craiva, Ighiu, Țelna, Ighiu, Ighiel, Bucerdea Vinoasă – între orele 22:00 și 05:00
  • Războieni, Unirea, Noșlac Tău, Lupu, Cergău Mic, Tăuni, Jidvei, Feisa, Iclod, Pănade, Lunca Tâmavei, Biia, Sînmiclăuș, Bălcaciu, Șona, Mănărade, Spătac – între orele 22:00 și 06:00
  • Gârbova, Câlnic, Reciu – între orele 10:00 – 17:00 și 22:00 – 06:00

De asemenea, în localitățile Miraslău, Gârda de Sus (Ghețari, Ocoale, Mununa, Hănășești, Dealu Frumos și Gârda Seacă), și în zonele înalte din comuna Cergău, Roșia de Secaș și Cetatea de Baltă, furnizarea apei potabile se va efectua în funcție de acumularea apei în rezervorul de înmagazinare.

„Din cauza opririi, la reluarea furnizării pot exista depășiri a valorii parametrului turbiditate, caz în care rugăm clienții să folosească apa numai în scop menajer”, au mai transmis reprezentanții Apa CTTA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate