Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mai multe localități din județ vor fi branșate la gaz. Anul trecut E.On Gaz a investit peste 7 milioane de lei în Alba

Publicat

În acest an, E.ON Gaz Distribuţie va continua să investească în judeţul Alba. Planurile companiei vizează în principal, înlocuirea a circa 30 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale din mai multe localităţi.

Reabilitarea reţelelor de distribuţie a gazelor naturale a reprezentat şi în anul 2013 o prioritate a companiei, investiţii în acest sens fiind realizate în mai multe localităţi din judeţul Alba, în total fiind modernizate conducte şi branşamente pe o lungime de circa 47 de kilometri.

Astfel, au fost înlocuite conducte pe o lungime de 26 de kilometri, iar lucrările de protejare catodică au vizat conducte însumând o lungime de 21 de kilometri.

Cele mai ample investiţii s-au desfăşurat în localităţile Cugir, unde au fost înlocuiţi 7,5 km de conducte şi branşamente, Petrisat – 5,8 km şi Căpâlna – 4,7 km.

În municipiul Alba Iulia au fost înlocuite conducte şi branşamente pe o lungime de 2,5 kilometri pe străzile A. I. Cuza, Ciugudului şi Take Ionescu, iar în cartierul Bărăbanț au fost protejate catodic conducte şi branşamente, pe o lungime de 9 kilometri.

Pentru îmbunătăţirea calităţii serviciului de distribuţie au fost montate 6 staţii de reglare-măsurare (una fiind amplasată în municipiul Alba Iulia).

Pentru racordarea de noi consumatori la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, reţelele din mai multe localităţi din judeţ au fost extinse cu 7 kilometri, investiţiile alocate acestui capitol fiind de 1 milion de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax