Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mai multe persoane din Alba care s-au bătut de față cu un viceprimar, din cauza unui coteț de porci, trimise în judecată

Publicat

Mai multe persoane din Alba care s-au bătut din cauza unui coteț de porci au fost trimise în judecată. Este vorba despre un dosar care recent a trecut de cameră preliminară la Judecătoria Câmpeni. În data de 29 august 2024, magistrații au dat undă verde pentru începerea judecății. 

Faptele pentru care trei persoane, doi bărbați și o femeie vor ajunge în instanță, au avut loc în comuna Roșia Montană în data de 3 iunie 2022.

De față a fost și un viceprimar al comunei, dar și o angajată a instituției. Cei doi au fost chemați la fața locului, ca urmare a unei sesizări venite din partea femeii din dosar.

Aceasta a sesizat că o altă persoană și-ar fi constuit ilegal un coteț de porci. Mai mulți membri ai familiei altături de cei din primărie au mers pentru a vedea cotețul de porci.

La scurt timp când au ajuns în zonă, dintr-o locuință au ieșit mai multe persoane care s-au îndreptat direct către grupul ce venise să vadă cotețul ilegal.

În scurt timp după o serie de îmbrânceli și scandal, cele două familii au început să se bată. Reprezentații primăriei s-au retras pentru a suna la 112, dar poliția deja își făcuse apariția pentru a calma spiritele.

În fața instanței vor ajunge trei persoane care vor fi judecate pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe. Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate