Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mai multe săli de jocuri de noroc din Sebeș au fost controlate de jandarmi. Ce nereguli au descoperit și ce amenzi s-au dat

Publicat

Mai multe săli de jocuri de noroc din Sebeș au fost vizitate de jandarmii din Alba. În urma controlului, jandarmii au dat mai multe sancțiuni, după ce au constatat că patronii sălilor de noroc nu au respectat prevederile legale, în ceea ce privește măsurile de protecție împotriva COVID-19. 

Controlul a avut loc, miercuri, 23 februarie.

Potrivit reprezentanților jandarmilor din Alba, ”în urma unui control privind respectarea prevederilor legale cu privire la protecția împotriva virusului COVID-19, mai multe societăți comerciale din Municipiul Sebeș au fost verificate de către jandarmi.

Trei dintre acestea au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare de trei mii de lei, deoarece au permis accesul în incintă unor persoane care nu dețineau certificat digital.

Uneia i-a fost aplicată și măsura complementară de suspendare a activității pentru cincisprezece zile, aceasta fiind la a doua abatere în ultimele cincisprezece zile. Celelalte două au fost sancționate cu avertisment.

Menționăm faptul că aceste controale vor continua și în perioada următoare și recomandăm cetățenilor să respecte normele legale în vigoare”, au transmis jandarmii într-un comunicat de presă.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ???

    joi, 24.02.2022 at 13:56

    In loc sa controlati jafirile din paduri, cautati masca zarurilor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate