Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mai multe străzi din Alba Iulia, afectate de căderi frecvente de curent. Situația, similară în mai multe zone din județul Alba

Publicat

Mai multe localități din Alba sunt afectate de căderi frecvente de curent, duminică, 11 decembrie, în jurul orei 13.00. 

Spre exemplu, la Alba Iulia, pe mai multe străzi din zona Partoș și zona Centru (cartier Lipoveni) sunt înregistrate căderi de curent din jurul orei 10.00. De asemenea, și pe șoseaua de centură sunt semnalate întreruperi la alimentarea cu energie electrică. 

Pe mai multe străzi din Oarda de Jos sunt înregistrate căderi de curent potrivit robotului telefonic de la Electrica. Câteva străzi din Ciugud, Hăpria și Limba sunt afectate.

În județ sunt sesizări de la Mihalț, Baia de Arieș (peste 20 de străzi afectate). La Uioara de Sus, Lunca Arieșului, Poșaga, Ocoliș, Poșaga de Jos, Poșaga de Sus, Roșia Montană, Sălciua de Jos, Blaj, Mănărade, Cenade, Cergăul Mare, toate au străzi pe care sunt sesizate căderi de curent, duminică, 11 decembrie, potrivit robotului telefonic al companiei.

Mai exact, dacă încerci să faci o sesizare cu privire la căderile de curent, la numărul 0258.929, ești preluat de un robot, iar, dacă reușești să navighezi cu ajutorul indicațiilor transmise de acesta, la un moment dat îți sunt înșiruite toate zonele și străzile din județul Alba, unde sunt sesizate probleme la alimentare cu energie electrică.

După mesajul în care înșiră toate zonele afectate de căderile de curent, robotul telefonic transmite că echipele sunt pe teren pentru a rezolva problemele, iar apelul se termină.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax