Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Mai multe străzi din Alba Iulia intră de săptămâna viitoare în reparații. Vezi tronsoanele de drum unde se vor executa lucrări

Publicat

Mai multe străzi din Alba Iulia vor intra în perioada următoare în proces de reparații. Administrația locală anunță că vor fi executate lucrări de asfaltare, plombare și pietruire pe mai multe tronsoane de drum, iar primele intervenții vor demara de săptămâna viitoare.

„În această săptămână s-au semnat contractele de reparații curente a străzilor din Alba Iulia care cuprind următoarele tipuri de lucrări: plombări asfaltice, covoare asfaltice, pietruiri, colmatare rosturi și fisuri a îmbrăcăminților asfaltice și reparaţii trotuare și platforme din pavaj. De săptămâna viitoare, vor fi atacate primele tronsoane de drumuri, respectiv: în Partoș se vor efectua lucrări de pietruire, dar şi pe străzile Izvorului, Ion Lancrănjan, Rojomal, Costache Negruzzi, M Kogalniceanu; se vor turna covoare asfaltice pe străzile Pajistei, intersecția străzii Lalelelor cu B-dul 1 Decembrie 1918 (spre Pâclisa), parțial Calea Labului – Micești.

Prima etapă de plombări asfaltice vizează străzile din Oarda de Jos și punctele necesare a fi acoperite în oraș. Platforma cuprinsă între strada Bucovinei, Serviciul de Asistență Socială și fostul spital ORL va fi reparată și dalată. De asemenea, platforma dintre blocurile situate în apropierea Inspectoratul Județean de Jandarmi va fi reparată și pavată.

Vor fi tratate după proceduri specific fisurile din îmbrăcămintea asfaltică pe străzile dintre Bulevardul Revoluției și strada Mircea Eliade (Gladiolelor, Macului, Jderului etc.) Firmele care execută aceste lucrări sunt următoarele: D.P.L. – covoare asfaltice; Newamport Compani – pietruiri și plombări; Elis Pavaje – trotuare și platforme pavate; Dito Group Oradea – fisuri”, se arată în comunicatul Primăriei Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mogul

    marți, 04.06.2013 at 13:57

    Administratia locala aloca bani inutili pietruirii multor strazi. Sunt strazi unde s-au cheltuit bani multi si inutili, pentru pietruire (de cel putin 4 ori in ultimii 3 ani), in conditiile in care s-ar fi putut asfalta strada, nu pietrui. Dar, cu toate acestea platim impozite categoria A si avem strazi categoria D. Ar mai fi multe de zi, pacat ca nu se sesizeaza si altii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax