Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mai multe străzi din centrul orașului Alba Iulia, lăsate în beznă. Electrica întârzie cu lucrările la un post de transformare

Publicat

Mai multe străzi din Alba Iulia nu mai au iluminat public de mai bine de o săptămână. după ce compania Electrica a început să lucreze la amplasarea unui nou post de transformare. 

Mai exact este vorba despre un post de transformare situat pe strada Oituz. Vechiul PT a fost demolat, iar în locul acestuia a fost amplasat unul nou, modern. 

Fără postul de transformare, mai multe străzi au fost lăsate fără iluminat public, de mai bine de o săptămână.

Deși termenul de finalizare era programat pentru data de 25 aprilie 2023, reprezentații Primăriei Alba Iulia au anunțat într-un comunicat de presă, că Electrica nu a finalizat lucrările.

Din acest motiv străzile conectate la PTR-ul în cauză vor mai sta fără iluminat electric pentru încă o bucată de timp.

”Lucrările de demolare și înlocuire, efectuate de compania Electrica, a postului de transformare PT nr. 52 amplasat pe strada Oituz, care alimentează cu energie electrică rețeaua de iluminat public de pe străzile Oituz, Mărășești (parțial), Gheorghe Doja (parțial), Ionel Pop, Simion Balint, Lipovenilor, Ioan Buteanu (parțial) și Libertăților (parțial) nu au fost finalizate, iar iluminatul public de pe străzile enumerate mai sus va fi, în continuare, întrerupt, termenul inițial de finalizare fiind depășit de compania Electrica”, au transmis reprezentații Primăriei Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax