Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mai multe trenuri care circulau pe Magistrala 100 au acumulat sâmbătă dimineaţa întârzieri de până la șase ore. Care este motivul

Publicat

Mai multe trenuri care circulau pe Magistrala 100 au acumulat sâmbătă dimineaţa întârzieri cuprinse între 123 şi 361 minute.

Acest lucru s-a produs din cauza închiderii accidentale de către CNCF CFR S.A, între orele 2:00 şi 6:30, a liniei curente Drăgăneşti Olt-Fărcaşele, informează CFR Călători, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, celălalt fir de circulaţie este închis de mai mult timp pentru efectuarea de lucrări la infrastructura feroviară.

Astfel, trenul IR 1992 cu circulaţie în relaţia Arad-Craiova-Bucureşti Nord- Constanţa (Mangalia) avea o întârziere de 276 minute, trenul IR 1994 cu circulaţie în relaţia Craiova-Bucureşti Nord- Constanta de 123 minute, trenul IR 1990 cu circulaţie în relaţia Mangalia-Constanţa-Bucureşti Nord-Craiova-Timişoara Nord avea o întârziere de 361 minute, trenul RE 9900 cu circulaţie în relaţia Craiova-Bucureşti Nord de 201 minute şi trenul R 9381 cu circulaţie în relaţia Roşiori Nord-Craiova de 240 minute.

“Pasagerii trenurilor IR 1994, 1990 şi IR 1922 au primit apă. Având în vedere întârzierile existente vor fi afectate şi alte trenuri în legătură aceste trenuri”, au transmis reprezentanţii CFR SA.

La rândul său, compania CFR SA a anunţat că traficul feroviar a fost închis temporar, în intervalul menţionat, din cauza defecţiunii înregistrate la un tren privat de marfă, care aparţine GFR.

“Menţionez faptul că, pentru remedierea defecţiunii la unul dintre vagoanele trenului de marfă şi retragerea întregii garnituri din linie curentă, cele 9 trenuri de călători, care aveau programate să tranziteze zona respectivă, au staţionat până la finalizarea intervenţiilor, în gările adiacente”, a precizat purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Linia a fost eliberată la ora 6:30, reluându-se traficul pe firul II, între Drăgăneşti Olt şi Fărcaşele.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. moasca

    sâmbătă, 17.08.2024 at 14:17

    motivul este ca ne conduc niste boi !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate