Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mai multe unități de învățământ din Alba au fost verificate de reprezentanții ISU Alba. Inspectorii au dat amenzi de 9000 de lei

Publicat

Cinci unități de învățământ au fost verificate de inspectorii de la ISU Alba, la început de an școla. În urma acțiunilor de control au fost descoperite aproape 40 de probleme și au fost date patru amenzi. 

Acțiunile au avut loc în perioada 9 – 13 septembrie 2024, iar rezultatul a fost făcut public de reprezentanții IPJ Alba, într-un comunicat de presă din data de 14 septembrie.

În perioada 9 – 13 septembrie 2024, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba a derulat mai multe acțiuni orientate spre consolidarea protecției în instituțiile de învățământ.

Astfel, au fost efectuate 5 controale la unitățile de învățământ, fiind constatate 37 deficiențe. 31 au fost sancționate cu avertisment și au fost aplicate 4 amenzi, în cuantum de 9000 de lei.

Principalele nereguli constatate, în urma controalelor, au fost: reducerea gabaritelor căilor de evacuare prin depozitarea diferitelor materiale, neactualizarea planurilor de evacuare în caz de incendiu, nemarcarea căilor de evacuare pentru persoane în caz de incendiu cu indicatoare standardizate, neasigurarea necesarului minim de stingătoare portabile cu pulbere, neverificarea instalației electrice și lipsa autorizației de securitate la incendiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate