Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mai multe unități de turism din Alba, amendate de inspectorii ISU. Bilanțul unor verificări realizate la începutul anului 2024

Publicat

În nouă zile, inspectorii pompieri ai ISU Alba au efecutat 7 controale la unități de turism din județ. În urma acestora au fost constatate 41 de nereguli. Drept urmare au dat 32 de sancțiuni, din care 21 de avertismente și 11 amenzi în cuantum de 91.500 lei.

Cifrele de mai sus sunt bilanțul verificărilor de la începutul lunii în curs și până în prezent.

Acțiunea de control din decembrie 2023

Reamintim faptul că, în luna decembrie 2023 inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba, au desfășurat un număr total de 45 de controale de prevenire în urma cărora au fost constatate 262 de nereguli, au fost aplicate 225 de sancțiuni, din care 188 de avertismente și 36 de amenzi în cuantum de 190.000 lei.

Dintre acestea, la unități de turism au fost desfășurate un număr de 13 controale, în urma cărora au fost constatate 68 de nereguli, au fost aplicate 66 de sancțiuni, dintre care 51 de avertismente și 15 amenzi în cuantum de 76.500 lei.

Controalele vor continua, anunță inspectorii ISU Alba

În contextul prevenirii și reducerii riscului de manifestare a situațiilor de urgență, inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba, vor continua activitățile de control pe linia prevenirii și stingerii incendiilor, la unitățile de turism și spațiile de alimentație publică din cadrul acestora.

Aceste controale se organizează periodic, urmărindu-se cu prioritate, fără a se limita la acestea următoarele aspecte, astfel:
– Respectarea capacității maxime de utilizatori;
– Funcționarea din punct de vedere al autorizării privind securitatea la incendiu;
– Respectarea cerințelor care au stat la baza emiterii autorizației de securitate la incendiu;
– Asigurarea condițiilor de evacuare a utilizatorilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax