Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Mai mulţi albaiulieni, amendaţi după ce au intrat ilegal în sediul unei societăţi comerciale

Publicat

Şapte cetăţeni au fost sancţionaţi de jandarmi, deoarece au fost surprinşi în interiorul unei societăţi comerciale situate pe strada Gheorghe Şincai din municipiul Alba Iulia, fără să aibă drept de acces.

Îndrumaţi, duminică, spre respectiva societate comercială, în urma unui apel telefonic, jandarmii au depistat în incintă patru femei şi trei bărbaţi, care intraseră probabil cu intenţia de a sustrage fier vechi. Nu au reuşit să-şi ducă planurile la capăt, pentru că a intervenit echipajul de jandarmerie.

Cele şapte persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 38 de ani, domiciliate în municipiul Alba Iulia au fost oprite, identificate şi sancţionate contravenţional.

Astfel, pentru pătrunderea cu încălcarea normelor legale de acces în societatea comercială au fost aplicate trei avertismente scrise şi patru amenzi contravenţionale, în valoare totală de 1.600 de lei.

Cetăţenii sunt rugaţi în continuare să semnaleze aceste comportamente ilegale oamenilor legii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax