Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mai mulți angajați ai Poștei Române, din Alba Iulia sunt în grevă de două zile. Sunt hotărâți să continue acțiunile de protest

Publicat

Angajații oficiului poștal din gara CFR din Alba Iulia sunt în grevă de două zile. Aceștia sunt hotărâți să rămână în grevă până când cerințele lor vor fi ascultate. 

Mai mulți angajați au precizat pentru alba24.ro că greva va continua și pe parcursul zilei de miercuri, 3 aprilie 2024. Aceștia merg la oficiul poștal, dar refuză să își desfășoare activitatea, în semn de protest. 

La Alba Iulia, la oficiul din gara CFR, aproape 95% dintre angajați sunt în grevă.

La nivel național, un mare număr dintre angajaţii Companiei Naţionale „Poşta Română” sunt de luni, ora 00:00, în grevă.

Ei cer creşterea cu 400 lei net a salariilor angajaţilor, precum şi majorarea sporului de loialitate, informează Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România, printr-un comunicat.

CITEȘTE ȘI: Când intră pensiile în aprilie 2024, pe card și prin poștă. Luna începe cu poștașii în grevă

18.000 dintre cei peste 21.000 de angajaţi ai Poştei Române, adică un procent de 90%, indiferent de funcţia pe care se află, indiferent de responsabilităţi şi de vechime, din luna iulie 2024 vor avea salariul minim pe economie, spun sindicaliștii.

”Aceasta este nemulţumirea şi revolta miilor de angajaţi din Poşta Română care au declanşat conflictul de muncă şi care intră în grevă începând cu data de 01.04.2024, ora 00:00!”, se menţionează într-un comunicat emis la nivel național de reprezentații sindicaliștilor.

sursă foto: cititori alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax