Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Mai mulți bani pentru ”Nunta de aur” la Alba Iulia. Suplimentare de buget, cerută în Consiliul Local

Publicat

Primăria Alba Iulia solicită suplimentarea bugetului pentru evenimentul ”Nunta de aur”. Ediția din acest an s-a desfășurat în august, însă mai sunt solicitanți, iar banii alocați nu sunt suficienți.

Proiectul intră la aprobare în ședința Consiliului Local din 27 septembrie.

”Având în vedere creșterile prețurilor din ultima perioadă și numărul mare de solicitanți, cheltuielile pentru organizarea acestui eveniment nu se încadrează în suma aprobată prin HCL 177/2023 (adică până la 75.000 de lei – n.r.).

Sunt solicitanți care s-au înscris la eveniment, dar nu au participat la masa festivă, din motive de sănătate. Sunt elibigili pentru acest eveniment, însă suma de 400 de lei acordată/cuplu nu a fost onorată, deoarece fondurile alocate au fost insuficiente”, se arată în proiect.

Potrivit sursei citate, sunt opt solicitanți care au cerut acordarea sumei de 400 de lei/cuplu. Aceștia pot participa la masa festivă de anul viitor.

De asemenea, ”sunt și alte cheltuieli ce nu au fost acoperite din bugetul alocat acestui eveniment, spre exemplu achiziția de flori etc”, mai scrie în proiect.

Evenimentul ”Nunta de aur” este organizat din 2007 de către primărie, pentru sărbătorirea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Anul acesta au fost înscrise la eveniment 101 cupluri, iar 88 au participat la masa festivă.

Propunerea de suplimentare a bugetului este de până la 100.000 de lei din bugetul local.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax