Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mai mulţi consilieri locali din Alba Iulia, audiaţi de DNA pentru contractul încheiat de Primărie cu STP Alba Iulia

Publicat

Consilierii locali ai municipiului Alba Iulia, dar şi o parte dintre angajaţii Primăriei Alba Iulia sunt chemaţi în aceste zile la audieri la DNA. Motivul îl reprezintă, se pare,  prelungirea contractului încheiat cu Societatea de Transport Public (STP) Alba Iulia.

Prezent, marţi, în conferinţă de presă la FC Unirea, consilierul Horea Bărdaş s-a grăbit să încheie repede discuţiile cu presa, pentru că, potrivit acestuia, trebuia să ajungă la DNA. Acesta a explicat că este chemat la audieri alături de alţi consilieri locali, pentru a da explicaţii vizavi de prelungirea contractului încheiat între Primăria Alba Iulia şi STP: „Nu ştiu despre ce este vorba, nu mi s-a spus. Ştiu doar că suntem chemaţi la audieri. O să văd acolo”.

Consilierul a explicat că a ajuns să aibă reţineri înainte de a mai ridica mâna să voteze ceva în consiliu, de teamă să nu mai fie chemat la DNA: „Frica e foarte mare. Eu, ca şi consilier local, nu mai îmi vine să ridic mâna pentru nici un sport, pentru nici o activitate culturală, pentru că nu ştiu ce se va întâmpla”.  Informaţia potrivit căreia contractul încheiat cu STP a ajuns obiectul unei anchete DNA a fost confirmată şi de deputatul Călin Potor, într-o emisiune de la Ardeleanul FM.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. detalii

    marți, 17.01.2012 at 16:30

    de ce sa ii fie frica? frica trebuie sa ii fie atunci cind hotaririle lor sint ilegale. Din pacate sint sute de astfel de hotariri….de la acordarea de spatii sau contracte rudelor viceprimarilor sau directorilor din primarie (ce mai face doamna directoare Teofila Tar….se simte bine?:) ) si pina la aprobarea de contracte prin care s-au ***** bani publici in cantitati industriale…..

    Alba Iulia (si de fapt orice oras) nu are nevoie de hoti care ajung sa se teama de consecintele faptelor lor ci de oameni care respecta legea si interesele cetatenilor.

    Consilierii locali au de ce sa se teama pentru ca au fost partasi (era sa scriu bardasi) la multe ilegalitati din care au profitat altii dar vor plati ei.

    Unde nu=i cap….vai de consilier

  2. unulculegea

    marți, 17.01.2012 at 21:02

    stim foarte bine ca cei cu „minte”foarte multa,sint aiuriti si gresesc doar din aceasta cauza!si Einstein a descoperit teoria relativitatii,doar pentru ca a fost un aiurit,unul cu mintea…..prin cer.dar sa confunzi T.V.A.cu numele unui tovaras de haiducie,e doar o mica scapare.ce sa asteptam de la „savantii”nostri locali!au ajuns sa spunem …….”vipuri”peste noapte!ceva de genul KK,ambalat in staniol!ipe care daca il tot despachetezi incepe sa dea miros de seu de tufis!SA TRAITI BINE CU EI!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax