Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mai mulți hoți de catalizatori care au dat o lovitură în Alba Iulia vor rămâne nepedepsiți. Ce au făcut anchetatorii

Publicat

Mai multe persoane care au furat un catalizator de pe o mașină parcată într-o parcare din centrul orașului Alba Iulia au scăpat de acuzații după ce poliția nu a reușit să îi identifice. 

Este vorba despre un furt de catalizator, în anul 2021, petrecut în parcarea de lângă clădirea Electrica din Alba Iulia, o zonă centrală a orașului. 

Deși mașina cu care autorii faptei s-au deplasat a fost surprinsă pe camerele video montate pe clădirea ADR Centru, anchetatorii nu au reușit să identifice și alte detalii pentru a duce la prinderea făptașilor.

Din câte se pare tot în noaptea faptei, un alt furt de catalizator a fost raportat, iar persoanele care au tăiat piesa se deplasau tot într-o mașină similară ca cea din primul furt.

După doi ani de la comiterea faptei, procurorii au cerut închiderea dosarului, iar magistrații Judecătoriei Alba Iulia au dat o primă decizie în acest caz.

De asemenea, după decizia din data de 13 iunie 2023, hotărârea instanței a devenit publică.

Potrivit motivării instanței, ”în noaptea de 17.06.2021, în intervalul orar 02:00 03:00, autori necunoscuți au sustras, prin tăiere, catalizatorul aflat pe autoturismul marca VW Golf 4, ce se afla parcat în parcarea din Piața Consiliului Europei, prejudiciul produs prin comiterea faptei fiind de 600 de lei.

În urma vizionării imaginilor video din exteriorul ADR Centru din Piața Consiliul Europei s-a stabilit faptul că, autorii comiterii faptei au utilizat un autoturism marca Volkswagen de culoare albastru închis/negru.

De asemenea tot în noaptea respectivă s-a comis o faptă similară celei cercetate în prezentul dosar, iar autorii comiterii faptei s-au deplasat cu un autoturism marca Volkswagen de culoare albastră”, se arată în motivarea instanței.

Deși au fost făcute mai multe investigații, polițiștii nu au putut determina cine sunt persoanele care au dat furtul. Drept urmare, procurorii au cerut închiderea dosarului, iar magistrații Judecătoriei Alba Iulia au admis cererea.

Decizia judecătorilor a fost definitivă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. facsimil

    miercuri, 28.06.2023 at 06:15

    eu dacă nu îmi fac treaba, nu mă plătește nimeni.
    bănuiesc că organele își vor lua banii fără probleme, fără a-și fi făcut treaba.
    😠

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax