Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Mai mulți subalterni la un singur șef. Cum vrea Coaliția de guvernare să reducă cheltuielile în sectorul public

Publicat

Președintele PNL, Nicolae Ciucă,  spune că liberalii sunt de acord cu mecanismul prin care se reduce numărul de șefi din instituțiile de stat. 

Concret, ar urma ca un șef să aibă prin lege mai mulți subalterni. Astfel, numărul de funcții de conducere s-ar diminua.

Nu este clar ce economie se poate face la buget, în asemenea situție, în condițiile în care Ciucă nu a prezentat date concrete: câți subalterni la un șef, ce sume se pot economisi anual sau care va fi impactul măsurii.

”Există, în momentul de față, cifre vehiculate privind reducerea posturilor. Au existat materiale de lucru care au apărut în presă, ele nu sunt, și vreau să afirm din nou, că ele nu sunt decât materiale de lucru.

Nu este absolut nimic decis, iar reducerea funcțiilor de conducere la nivelul aparatului de stat de la procentul de 12 la cel de 8%, este o măsură care vizează acest principiu al reducerii cheltuielilor bugetare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax