Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Mai mulţi suspecți de furt calificat, din Abrud și Cugir, identificați de polițiști

Publicat

pol

Mai mulți suspecți de furt calificat din Cugir şi Abrud au fost prinși, miercuri, de polițiști. Prejudiciile cauzate de persoanele reţinute se ridică, în total, la peste 1.600 de lei.

În data de 20 iulie, polițiștii de  la Investigații criminale din Abrud au reușit să identifice un principal suspect în comiterea unui furt  din incinta unei clădiri ce aparține unei  societăți comerciale cu punct de lucru în oraş. Bărbatul de 34 de ani, domiciliat în Abrud, a pătruns în clădire, de unde a furat 6 fișete metalice pe care le-a comercializat ulterior contra sumei de 825 de lei. Suspectul este cercetat acum pentru furt calificat.

În Cugir, poliţiştii au reușit să identifice principalii suspecți în comiterea unui furt de pe un teren agricol. Cei trei suspecţi, doi bărbați de 20 de ani și unul de 31 de ani, toți domiciliați în Cugir, au sustras de pe un câmp agricol, în noaptea de 16 spre 17 iulie și ziua în 17 iulie, mai mulți baloți de paie în valoare de 800 de lei. Acum, cei trei sunt cercetați de oamenii legii sub aspectul săvârșirii  infracțiuni de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax