Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mai mulți tineri din Alba Iulia condamnați după ce în urmă cu aproape patru ani au spart un bar din oraș. Cum au procedat

Publicat

hoti

Trei tineri din Alba Iulia au fost condamnați recent pentru furt calificat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia. Deși faptele s-au petrecut în noaptea de 6 spre 7 noiembrie 2019, o primă condamnare în instanță a venit abia în 18 ianuarie 2023. 

Doi dintre tineri erau minori la data comiterii faptei. După decizia din data de 18 ianuarie 2023, motivarea instanței a fost făcută publică fiind disponiblă pe portalul rejust.ro.

Potrivit motivării instanței,  ”data de 07.11.2019, în jurul orei 01:00, inculpaţii au pătruns, prin forţarea sistemului de asigurare al uşii de acces în incinta localului de unde au sustras suma de 4.200 lei.

Această situaţie de fapt reiese din probele administrate în cursul urmăririi penale şi în cursul judecăţii, astfel cum se va arăta în continuare.

Cu ocazia audierii în cursul urmăririi penale, inculpatula recunoscut săvârşirea faptei şi a precizat că a forţat uşa din spate a spaţiului comercial cu o şurubelniţă, iar inculpatul a forţat-o cu o rangă.

Acelaşi inculpat a mai precizat şi faptul că de pe o ladă de bere de sub chiuvetă a luat suma de 2.000 lei, în timp ce inculpatul a luat o borsetă în care se afla suma de 1.700 lei.

De asemenea, inculpatul a menţionat, în cursul urmăririi penale, că a ajutat la deschiderea uşii prin forţare cu un levier, în timp ce inculpatul a încercat deschiderea cu o şurubelniţă”, se arată în motivarea judecătorilor.

Cei trei au primit pedepse diferite din partea magistraților.

Potrivit motivării instanței unul dintre ei a fost condamnat la 6 luni de închisoare, altul la măsura educativă a internării într-un centru educativ pentru o durată de 1 an, iar cel de al treilea care avea antecendente penale, la 2 ani și 5 luni de închisoare cu executare.

Decizia magistraților nu a fost defnitivă și pote fi atacată în apel.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Stropinel 💦

    marți, 24.01.2023 at 18:47

    gunoaie de judecători , hoții din guvernare care omoară oamenii prin legii ce înfometează populația sunt liberi să fura in continuare , să mă pis pe ia justiție 😉

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax