Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Mai puţini bani de la stat pentru ajutoare sociale şi învăţământ

Publicat

În 2011, vor fi alocate mai puţine fonduri pentru achitarea ajutoarelor sociale şi pentru sistemul de învăţământ. Cel puţin aşa se înţelege din proiectul de buget pe anul viitor al Guvernului. De asemenea, vor fi reduse resursele financiare alocate pentru lucrări de infrastructură sau construcţia de baze sportive, în procent egal, de 50%, cu diminuarea creditelor acordate întreprinzătorilor (IMM) pentru crearea locurilor de muncă.

Cheltuielile descentralizate la nivelul comunelor, oraşelor, municipiilor, sectoarelor şi municipiului Bucureşti vor scădea cu 2 miliarde lei faţă de anul acesta, cu impact direct asupra salariilor din educaţie şi sumelor cu detinaţie de ajutor social sau ajutor pentru încălzirea locuinţelor.

Măsurile sunt propuse pentru a realiza micşorarea fondurilor bugetelor locale provenite din TVA, de la 17 miliarde lei, la 13,7 miliarde lei, în 2011.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax