Connect with us
Publicitate

LIFESTYLE

Mai știți plasa de rafie “de Polonia”? O mare casă de modă o reinventează și o vinde cu 1590 de euro

Publicat

Ceea ce părea doar o glumă de pe internet, un așa-zis “meme”, s-a dovedit a fi perfect adevărat.

O casă de modă renumită pentru stilul ei cel puțin ciudat, dar cu prețuri exorbitante, are la vânzare pe site-ul propriu niște sacoșe vizual identice cu cele pe care le vedem în fiecare zi în piețele și trenurile de navetiști din România, însă listate la un preț care îți dă amețeli: 1590 de euro.

Este vorba despre casa de modă Balenciaga, care parcă vrea cu orice ocazie să exploateze snobismul și în același timp să râdă puțin de cei care-i sunt fani.

Celebra plasă de rafie “de Polonia”, făcută bineînțeles din piele de vițel și căptușită cu bumbac organic, după cum scrie pe site-ul lor, nu este prima ispravă a celor de la Balenciaga care a atras atenția internauților.

Acum ceva timp, circula o poză a unui model îmbrăcat de celebra firmă care părea că a fugit de acasă cu ce a prins la repezeală din dulapurile părinților.

La noi pe stradă sigur ar fi atras priviri pline de compasiune, dar, dacă facem un calcul cât costă întregul outfit, nu ne-ar ajunge un salariu de parlamentar ca să ni le permitem.

Va puteți delecta cu astfel de ținute, AICI.

Dar ce știm noi despre modă…

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax