Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mai vine iarna? Cât mai ține vremea anormal de caldă de la începutul lunii februarie

Publicat

c

Luna februarie a început cu temperaturi mari în comparație cu normalul perioadei. Sâmbătă, la Alba Iulia, au fost maxime de 13 grade Celsius și vremea aducea aminte de primăvară. Va continua să fie tot așa pentru cel puțin două zile. Însă duminică și luni este posibil să plouă.

Meteorologii au anunțat prognoza meteo lunară, pe următoarele patru săptămâni. Vremea va continua să fie mai caldă decât de obicei, până la finalul lunii februarie. Însă de săptămâna viitoare sunt așteptate și câteva ninsori, chiar la altitudini mai joase.

În județul Alba, în perioada 2-4 februarie vor fi maxime de 10-12 grade Celsius și va ploua. Din 5 februarie, temperaturile mai scad și va ninge. În weekend, se mai înseninează, însă va fi foarte frig, cu maxime de 1 grade Celsius la șes și -11 grade noaptea.

După 9 februarie, se va încălzi din nou, până la maxime de 8-10 grade Celsius și așa va rămâne până la finalul lunii. La munte, vor mai fi posibile ninsori în jurul datelor de 12 și 29 februarie.

La începutul lunii martie vor fi câteva ploi, iar în jurul datelor 10-11 martie, chiar și ninsori, la șes și la munte. Temperaturile vor urca la maxime de 15 grade Celsius, în 23 martie.

surse: meteoromania.ro, accuweather.com

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax