Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Alegeri la TDL Alba. Tudor Ponoran, fiul primarului din Zlatna, este noul președinte al tinerilor democrat-liberali

Publicat

Tinerii democrat-liberali din Alba și-au ales sâmbătă, începând cu ora 10.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia noul birou al organizaţiei judeţene. Pentru funcţia de preşedinte şi-a anunţat candidatura un singur membru al TDL, respectiv Tudor Ponoran, fiul primarului oraşului Zlatna, Silviu Ponoran.

La eveniment au fost prezenţi şi „greii” PDL Alba, primarul Mircea Hava, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, senatorul Alexandru Pereș, președintele Organizației de Femei a PDL Alba, Rodica Andronescu, consilieri locali și județeni, primari din alte localități ale județului.

Pentru conducerea organizaţiei judeţene a TDL Alba au fost aleși, în funcţia de prim-vicepreşedinte, Nicoleta Albu din Sebeş şi Mihai Muntean din Blaj. Bogdan Păunescu, preşedintele organizaţiei municipale TDL Alba Iulia s-a înscris în cursa organizaţiei judeţene a tinerilor pentru funcţia de secretar general.

Până în prezent, funcţia de preşedinte a organizaţiei judeţene TDL Alba a fost ocupată de Dan Opruţa. Acesta nu s-a mai înscris pentru încă un mandat în funcţia de conducere a organizaţiei, astfel că funcția sa a fost preluată de un alt tânăr democrat-liberal, Tudor Ponoran.

Aproape 400 de tineri din PDL au votat sâmbătă biroul de conducere al organizaţiei judeţene, iar pe lângă preşedinte, prim-vicepreşedinţi şi secretar general, aceştia au ales şi secretarii executivi şi generali adjuncţi. Toţi cei care vor conduce tinerii democrat-liberali vor ocupa un mandat de patru ani.

Aceștia sunt membrii noului birou județean al TDL Alba:

Președinte: Tudor Ponoran

Prim-vicepreședințe: Nicoleta Albu, Mihai Muntean

Vicepreședinți: Anamaria Barbu, Dorin Bortișcă, Cătălin Comșa, Ovidiu Crișan, Cristian Miron, Ciprian Nicoară, Andrei Petrea, Ștefan Popa, Emilia Sârbu, Adrian Stan

Președinte Comisia Județeană, Regulament, Etică și Litigii: Adrian Iancu

Secretar general: Bogdan Păunescu

Secretar general adjunct: Emilia Ciobotă, Delia Oargă

Secretari executivi: Ilie Tudor Bobar, Nicoleta Florea, Ciprian Guțoiu, Alexandra Guran, Victor Hațegan, Alin Mârza, Sandor Nagy, Roxana Popoviciu, Dinu Precup, Ioana Stanciu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dan

    duminică, 17.11.2013 at 09:28

    Niste poze obscure, exact ca si personajele prezente. Iar alesul este un copil de bani gata care nu are legatura cu ceea ce se intampla in viata de zi cu zi a tinerilor, el fiind pus acolo pentru a satisface nevoile capuselor Pdl-iste.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax