Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Antrenamente pentru competiţia „Alba Iulia City Race 2015”. Plecarea, din Piaţa Cetăţii

Publicat

alba iulia city race Sâmbătă, 24 ianuarie de la ora 10.00 are loc cel de-al treilea antrenament oficial al competiţiei „Alba Iulia City Race”. În 14 martie, în Alba Iulia are loc cea de-a doua ediţie a competiţiei, dar până atunci participanții vor fi prezenți la antrenamentele oficiale, care au ca loc plecare Piața Cetății.
În luna martie la Alba Iulia se desfăşoară ediţia cu numărul doi a competiţiei, „Alba Iulia City Race”. Ambasadorul ediției a fost desemnat  Marian Oprea, declarat cel mai bun atlet român în 2013, vicecampion olimpic în proba de triplu salt.

„Dorim ca Alba Iulia City Race să devina un motor al promovării sportului în orașul Alba Iulia și în județul Alba. În acest scop stimulăm oamenii să facă sport  prin organizarea competiței, dar și prin antrenamentele oficiale, care sunt un motiv bun de a ieși din casă, de a face mișcare, de a-și face prieteni noi cu pasiuni comune și, de ce nu, de a intra în spiritul Alba Iulia City Race”, transmit organizatorii.

Datele pentru antrenamentele oficiale sunt:

24 ianuarie

14 februarie

28 februarie

Probele din cadrul competiției, la care așteptăm peste 800 de participanți, vor fi aceleași ca și la prima ediție, astfel încât să fie accesibile oricărui doritor de mișcare în aer liber, una dintre curse fiind special dedicată copiilor:

Semimaraton –  pe distanța de 21 km cu o diferență de nivel de 700 m,

Cros – pe distanța de 10 km cu o diferență de nivel de 300 m,

Kids Race – destinată copiilor pe distanța de 2,6 km (în interiorul șanțurilor cetății).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax