Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Business Cafe cu oamenii de afaceri din Alba. Discuţii despre stagii profesionale în străinătate pentru tineri şi premierea celor mai bune firme din judeţ

Publicat

Oamenii de afaceri din Alba se întâlnesc joi, la Hotel “Parc”, în cadrul unui eveniment organizat de Consiliul Judeţean, pentru discuţii privind mai multe proiecte de interes local. Este vorba despre programul “Eurodyssee” creat pentru tineri care doresc să efectueze stagii profesionale în străinătate, Alba Brand Tour – promovarea în mediul online a oportunităţilor de afaceri şi organizarea Best of Business 2013.

Întâlnirea începe de la ora 10.00, sub forma unui Business Café. Organizată într-un cadru mai puţin formal, întâlnirea le va permite participanților să interacționeze mai bine și să discute mai ușor decât în cadrul unei conferințe obișnuite, pe teme de actualitate pentru mediul de afaceri local și județean.

Au fost invitați membrii Comitetului de Dezvoltare Economică din județul Alba, iar în cadrul evenimentului vor fi și prezentări pe marginea a două proiecte ale Consiliului Județean Alba: programul Eurodyssee și Alba Brand Tour.

Programul Eurodyssee, derulat prin intermediul Adunării Regiunilor Europene (ARE), le permite tinerilor, cu vârste între 18 şi 30 de ani să beneficieze de un stagiu profesional în străinătate pentru o perioadă de 3 până la 7 luni. Judeţul Alba a aderat recent la acest program și va primi tineri din alte regiuni europene care vor dori să facă un stagiu de practică la firmele din judeţ. Programul nu presupune nici un cost pentru agenţii economici implicaţi, dar le oferă acestora şansa de a cunoaşte medii şi pieţe noi din Europa și de a lucra cu tineri formaţi într-o altă ţară europeană.

Alba Brand Tour reprezintă un program de promovare în mediul online a vieţii economice şi a oportunităţilor investiţionale din judeţul Alba. Programul are ca vectori de imagine cei mai bine cotaţi 10 bloggeri din România.

Vor fi discutate și aspecte legate de pregătirea ediției 2013 a galei Best of Business, eveniment programat să aibă loc în luna decembrie, ce încununează cele mai bune afaceri din județ.

Roxana CAZACU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax