Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Dezbatere publică – CJ Alba supune consultării cetățenilor programul de transport județean de persoane prin curse regulate

Publicat

Consiliul Juțean Alba pune în dezbatere publică proiectul privind aprobarea regulamentului, caietului de sarcini și programului de transport public județean de persoane prin curse regulate. Toți cei interesați să își prezinte părererile vizavi de acest subiect sunt invitați la dezbaterea ce va avea loc luni, 8 octombrie, de la ora 12.00, în sala Teatrului „Prichindel” din Alba Iulia, de pe strada Andrei Mureșanu nr. 3.

Programul de transport public județean de persoane prin curse regulate este implementat pe perioada 1.05. 2013 – 30.06.2018, iar în cadrul dezbaterii de luni va fi lansat oficial și portalul serviciului public județean www.transportalba.ro. La eveniment vor participa alături de cetățeni și reprezentanți ai operatorilor de transport rutier, administrațiilor publice locale, instituțiilor publice locale, IPJ Alba și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Temistocle Popa

    sâmbătă, 06.10.2012 at 15:31

    Am senzatia ca, pentru STP si primarie, locuitorii din Alba Iulia sunt „mai oameni” decat cei din Oarda de Jos. Asta reiese din orarul de batjocura. In conditiile administrativ apartinem de primaria Alba Iulia, la o distanta de 5 kilometri de centrul orasului.

    Un autobuz din 30 din 30 de minute sau macar la 60 de minute ( o ora ) cred ca ar face viata un pic mia usoara, cu mia putini nervi multora.

    Multumesc.

  2. Nicu Gheorghe

    duminică, 07.10.2012 at 16:08

    Subscriu cu totul comentariului de mai sus.
    Ne-am luat casa in Oarda – si ca mine ff multi locuitori care platesc impozite –
    dar cum sa mergem la serviciu, in Alba Iulia?
    Vine iarna, dimineata si dupa amiaza sunt necesare curse de autobuz si pentru
    elevii care merg la scoala.

  3. Vasile Muntean

    duminică, 07.10.2012 at 19:52

    Ai dreptate Vlade , mafia din transport sa urcat in capul cetateanului , nici in c.. nu-i doare pe cei de la consiliul judetean , ne trateaza ca pe niste gunoaie , important pentru ei este peschesul , baccisul , geamparalele si fanariotii .

    Sunt sigur ca alesii locali ii sufla in troampa lu Dumitrel , orcum nici nu inteleg nimic si nici nu pot mai mult .

  4. Blajan

    duminică, 07.10.2012 at 20:21

    Oare se vor discuta si despre cursele pe care le face Livio Dario?????? Astia isi bat joc de noi. Pe ruta Blaj- Alba Iulia e dezastru. Platim abonamente de peste 200 lei si isi bat joc de noi. Ar fi bine sa vedem niste controale regulate facute de organele abilitate pe aceasta ruta la ora 15,30. Nu stiu cum soferul poate sa isi asume asemenea responsabilitati. Oamenii stau ca sarmalele in oala, iar reprezentantii firmei ne-au zis ca sa mergem cu TAXIUL daca nu ne convine. Cum e posibil asa ceva, domnule Dumitrel???

  5. alexandru

    luni, 08.10.2012 at 08:53

    livio dario nu are concurenta pe trasee. asta e un aspect negativ.au crescut preturile, in weekenduri nu circula.trasee importante precum alba-zlatnma, alba, blaj, alba-sebes, nu au concurenta.asta pentru ca domnul poptean a stiut sa se lipeasca de oamenii politici.daca ar exista si alte firme, preturile la bilete ar scadea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax