Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Discuţii la CJ Alba în contextul descentralizării, cu asociațiile de producători agricoli. Calendar de acţiuni pentru dezvoltarea rurală

Publicat

Reprezentanții asociațiilor profesionale de fermieri din județul Alba s-au întrunit joi, 9 ianuarie, de la ora 9.00, la Consiliul Județean Alba. Discuţiile au vizat stabilirea unui calendar de acţiuni pentru dezvoltarea rurală şi în contextul descentralizării, dar și lămurirea câtorva aspecte legate de efectele descentralizării asupra mai multor instituții.

Au fost invitați să participe reprezentanții Asociației Județene a crescătorilor de bovine Alba, Asociației Crescătorilor de Ovine din județul Alba, ai filialei județene Alba a Asociației „Amicii Rozelor” din România, cei ai Asociației județene a cultivatorilor de cereale și plante tehnice, reprezentanții Asociației producătorilor de produse tradiționale și ecologice Alba-Transilvania, ai Asociației Copard, ai Asociației Franco-Române de dezvoltare agricolă „Alba AFRODA”, ai Asociației „Țara Vinului”, precum și reprezentanții Camerei Agricole Județene Alba.

„Am convocat această întâlnire, la început de an, pentru a discuta cu reprezentanții agricultorilor din Alba despre modul în care Consiliul Județean Alba se implică în sprijinirea lor și în dezvoltarea rurală a județului Alba.

Având în vedere și discuțiile din ultima perioadă privind descentralizarea, vrem să știm, direct de la agricultori, ce își doresc ei de la Direcția Agricolă, de la Camera Agricolă și de la Consiliul Județean. Folosind și discuțiile pe care le-am avut anul trecut cu domnul Dacian Cioloș, Comisarul European pentru Agricultură, vrem să stabilim un mod eficient de lucru și un calendar de acțiuni.

Vom mai avea și alte întâlniri cu agricultorii, în perioada următoare”, a declarat Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax