Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Exerciţiu de alarmare publică la Sebeş. Simularea unui accident la construcţii hidrotehnice

Publicat

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Alba anunţă că joi, 17 octombrie, la Sebeş se desfăşoară un exerciţiu pentru simularea unui accident la construcţii hidrotehnice. Vor suna sirenele de alarmă şi vor fi evacuaţi din sălile de curs elevii din mai multe şcoli din oraş, în cadrul acestui exerciţiu. Ulterior, are loc verificarea planului de urgenţă externă la “Kronospan”.

Joi, de la ora 9.00, în Sebeş se organizează un exerciţiu cu tema „Activitatea CLSU şi SVSU pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de accidente la construcţii hidrotehnice pe Valea Sebeşului”.

Se vor urmări cu această ocazie activitatea comitetului local pentru situaţii de urgenţă la punerea în aplicare a schemei organizării – avertizării şi alarmării populaţiei; starea de operativitate a mijloacelor şi echipamentelor de înştiinţare, avertizare şi alarmare; activitatea populaţiei şi salariaţilor la declanşarea semnalelor de alarmare; realizarea cooperării între instituţii pentru realizarea măsurilor de prevenire, protecţie şi intervenţie în localitate.

În continuare, de la ora 12.00, va avea loc verificarea Planului de urgenţă externă al “ Kronospan Romania” SRL din municipiul Sebeş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax