Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Marius Moga vrea să te facă vedetă! Dacă știi să cânți, vino la preselecție, la sediul ALBA24

Publicat

Ți-ar plăcea să cânți într-o trupă „marca” Marius Moga? Acum este momentul! Acum este șansa ta! Și în plus, este foarte simplu. Nu trebuie să te deplasezi într-un oraș mare, nu trebuie decât să vii la sediul Alba24 și să arăți că meriți să devii un muzician celebru, iubit și admirat de fani. Așadar, dacă îți place să cânți, dacă ai o voce frumoasă sau dacă știi să cânți la un instrument, vino la preselecție! Vino cu prietenii, cu părinții, cu cine vrei. Preselecția va fi transmisă LIVE VIDEO, pe Alba24.ro.

Marius Moga și Dan Roșu caută tineri din Alba Iulia, talentați la muzică, cu voci bune și îndemânare la instrumente, pentru a forma o nouă trupă. După ce a lansat zeci de muzicieni, Marius Moga se întoarce în orașul natal, Alba Iulia, pentru a promova tinerii talentați de aici. Nu este important dacă ai mai cântat sau nu, important este să arăți că meriți să cânți într-o formație tânără, cu idei proaspete.

Alături de albaiulianul Dan Roșu, Marius Moga îi va alege pe cei mai talentați tineri din oraș, iar, împreună, aceștia vor compune o nouă formație. Proiectul se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, iar preselecția are loc joi, la ora 18.00 la sediul redacției Alba24.ro, pe strada I.C. Brătianu, nr. 18 din Alba Iulia.

Tinerii muzicieni care cântă la un instrument (chitară, chitară bas sau alte instrumente transportabile) sunt rugați să îl aducă cu ei la preselecție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax