Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Monica Macovei, Cătălin Predoiu și Alexandru Nazare, prezenți la Alba Iulia, pentru lansarea candidaților la europarlamentare

Publicat

Înainte de începerea campaniei electorale a alegerilor europarlamentare, candidații de pe listele PDL vor fi lansați și la Alba Iulia. Evenimentul va avea loc vineri, 11 aprilie 2014, la ora 12.30, în Sala de Conferințe a Hotelului Medieval.

La conferința de lansare a candidaților vor participa Monica Macovei, Cătălin Predoiu și Alexandru Nazare, alături de lideri locali ai PDL.

Lista PDL la Europarlamentare a fost depusă la Biroul Electoral Central în data de 23 martie. Lista este deschisă de Theodor Stolojan (europarlamentar), urmat de Monica Macovei (europarlamentar, fost procuror şi avocat), Traian Ungureanu (europarlamentar), Marian-Jean Marinescu (europarlamentar), Daniel Buda (liderul PDL Cluj), Orest Onofrei (senator, fost membru PNL, fost membru PNŢCD, fost prefect de Suceava), Dragoș David (prim vice-preşedinte PDL Brașov, europarlamentar până în 2009), Iustin Cionca (Arad, fost deputat), Mihai Apostolache, Gabriela Montoiu (şefa OF PDL Bistriţa-Năsăud), Mircea Hava (primarul Alba Iuliei, preşedinte PDL Alba), Sorin Moldovan, Mihăiţă Bojin, George Scripcaru (primar Brașov), Gheorghe Falcă (primarul Aradului), Dorin Florea (primarul orașului Târgu Mureș).

Pe locul 11 al listei se află primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava. Într-o conferință de presă, acesta a precizat că PDL mizează pe un procent de 20% la nivel național, iar în județul Alba la peste 40%, ceea ce înseamnă că primele 6-7 locuri de pe liste vor fi eligibile.

Lista PDL are în total 42 de candidaţi la europarlamentare. Aceştia au fost prezentaţi oficial în 30 martie, la Bucureşti, în cadrul unui eveniment organizat de PDL, iar în această perioadă candidații fac vizite în mai multe orașe din țară pentru lansarea candidaților.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax