Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 2.000 de oameni din Alba participă la mitingul organizat la Cluj împotriva Guvernului Ponta

Publicat

Peste 2.000 de oameni din Alba vor participa sâmbătă la mitingul împotriva Guvernului Ponta, organizat la Cluj-Napoca. Acesta este anunțul făcut vineri, în conferință de presă, de către primarul Mircea Hava.

„Mâine, de la ora 11.00, participăm la mitingul de la Cluj, împotriva Guvernului Ponta, în Piața din fața Casei de Cultură a Studenților. Sigur vom fi peste 20.000 de oameni. Din Alba pleacă 2.100, cu autocare, cu mașini, fiecare cu ce poate. Noi nu plătim nici 10 lei, nici 20 de lei, nici 50 de lei. Aș vrea să pot măcar la fiecare să îi dau un suc și o plăcintă dar nu putem și oamenii nu vin pentru asta. oamenii vin pentru ceea ce simt: Jos Guvernul Ponta! Jos Guvernul Mincinos!”

Printre motivele de revoltă pe care le vor expune în miting, primarul a menționat majorarea accizei la combustibil.

„O să ajungem și noi la aproape 1 milion de euro numai pe partea cu transportul, cu acei 7 eurocenți care se vor adăuga la motorină. O să vedem cum facem. O să tăiem niște străzi, reducem transportul. După ce ne-am învățat bine, mergem pe jos. Nici nu am stat să ne gândim ce facem, pentru că am crezut că totuși nu se va întâmpla.

Din Alba vor participa toți liderii PDL, primarul Mircea hava, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, senatorul Alexandru Pereș, vicepreședintele PDL Alba Dorin Nistor și alții.

Mitingul de la Cluj Napoca este îndreptat împotriva Guvernului Ponta 3 şi sancţionează faptele tuturor Guvernelor conduse de Victor Ponta care s-au remarcat în cei aproape doi ani de funcţionare prin minciună, incompetenţa, cinism şi manipulare”, a transmis PDL într-o informare de presă remisă Ziuanews. Până vineri la prânz, primarul Clujului, Emil Boc, încă nu se hotărâse dacă va participa sau nu la miting, potrivit ziarului citat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax